به گزارش امیددنا؛حجت الاسلام مهدی کیانی اصل خطیب جمعه سوق بیان کرد:معظم انقلاب در دیدار با تولیدکنندگان آمار و اطلاعات دقیق و متمرکز به علمی را پایه اصلی در تصمیم گیری کارآمد برای کشور خواندند باما را ضرورتی قطعی اصلی برای برنامهریزی در خصوص منابع و نیازهای متنوع و گسترده کشور دانستند بنابراین باید در […]
به گزارش امیددنا؛حجت الاسلام مهدی کیانی اصل خطیب جمعه سوق بیان کرد:معظم انقلاب در دیدار با تولیدکنندگان آمار و اطلاعات دقیق و متمرکز به علمی را پایه اصلی در تصمیم گیری کارآمد برای کشور خواندند باما را ضرورتی قطعی اصلی برای برنامهریزی در خصوص منابع و نیازهای متنوع و گسترده کشور دانستند بنابراین باید در آمارها وضعیت موجود تبیین میشود و هم روندتغییرات شناسایی شود تا مسئولان و تصمیمگیران کشور در اثر تغییر رونده ها غافلگیر نشوند منطقه مهاجره رهبر حکیم انقلاب در مواجهه با مسئولان مبتنی بر نقد منصفانه و دفاع واقع بینانه است.
وی گفت:باید برظرفیت های داخلی و اقتصاد درون زا متمرکز شد تا دست به خنثی سازی تحریمها زد اما یک مانع بزرگ بر سر راه وجود داشته با هم جریانی بود که تنها راه رسیدن و توسعه اقتصادی را از مسیر تجارت خارجی آزاد الگوی اقتصادی نئولیبرالی دنبال میکرد این خط فکری امروز در کشور جایی ندارد به انتظار می رود که دولتمردان همه همت خود را بر حمایت از تولید داخل پادزهر تحریمهاست به کار گیرند و محصول ایرانی هر روز بهتر از دیروز رخ بنماید.
خطیب جمعه سوق افزود:مفهوم مولدسازی دارایی های دولت این است که دولت اموال بلا استفاده ای که دارد و اموالی که ارزش افزوده و بهرهوری پایین داردو سالهای سال رها شدندو استفاده مطلوب از این اموال صورت نمی گیرد راشناسایی کند تا این اموال بهینه سازی شود بهره وری و ارزش افزوده آن ها افزایش یابد البته یکی از شرایط موفقیت اجرا این طرح این است که مسئولان امر حتماً باید بین فروش با مولد سازی تفاوت قائل شوند در مولد سازی اگر درآمدی کسب می شود حتماً باید در توسعه زیرساخت ها استفاده شود نه در هزینه های جاری و این باید خط قرمز دولت و کشور باشد
این اموال برای یک ملت و نسل آینده است با مولد سازی دارایی های دولت باید حمل و نقل توسعه یابد و جلوی فرسودگی زیرساخت ها را بگیریم و هزینه کرد این مولد سازی ها باید در بودجه عمرانی قرار گیرد از جمله الزامات این اقدام این است که دولت با اجرای این طرح فقط در صدد تامین نیازهای مالی جاری خود نباشد بلکه باید با نگاه به آینده بخش عمده درآمد حاصل از فروش این اموال یا بهینه سازی و بازآفرینی این دارایی ها برای طرحهای بلند مدت و راهبردی به کار گیرد.
اعتكاف؛ تمرین سیر به سوی هدف خلقت
وی بیان کرد:در اعتکاف اولاً، انسان سه روز از بسیارى امور فاصله مىگیرد، ثانیاً، به درون خود سرى مىزند و ثالثاً، درونآفرین را در درون خود مشاهده مىكند و رابعاً با او سخن گفته و مناجات مىكند، و از كثرت به وحدت و از بیرون به درون و از غیر به یار آمده است، از مخلوق به خالق رسیده است و از ناآرامى و اضطراب به آرامش بار یافته است.
کیانی اصل گفت:از پرسشهای اساسی و مهم نسل جوان در چله دوم انقلاب است. برای برخی از جوانان این سؤال بهصورت جدی مطرح است که چرا پدران و مادران ما انقلاب کردند و این انقلاب، زمینهساز پدیدآمدن مشکلاتی، از قبیل بیکاری و نبود رفاه برای مردم و بهویژه جوانان شده است؟
وی بیان کرد:مسئولان، دلسوزان بخصوص سخنگویان انقلاب اسلامی و جریان مؤمن انقلابی، باید این قبیل پرسشهای مطرح در جامعه و بهویژه در میان نسل جوان را جدی گرفته و بهدنبال ارائه پاسخ منطقی، مستدل و باورپذیر باشند. انتظار نابجا و نادرستی است که بخواهیم جوان ما انقلاب اسلامی و ضرورت وقوع آن و دستاوردهایش را به وضوح درک کند؛ در حالی که در محاصره روایتهای دشمنی قرار دارد که برخوردار از تمامی امکانات رسانهای و تبلیغاتی و فنون جنگ شناختی است. اکنون دشمنان شکستخورده در تمامی میدانها و صحنههای مقابله با جمهوری اسلامی در بیش از چهار دهه گذشته، بر روی جنگ شناختی و جنگ روایتها تمرکز کرده و بهدنبال تصرف ذهنها و دلها با جعل روایتهای تحریفی از حقایق انقلاب برای پشیمانسازی، ناامیدسازی و آیندهسوزی برای نسلهایی هستند که امانتدار انقلابند.
امام جمعه سوق افزود:دشمنان، دوران پهلوی را طوری روایت میکنند که جوان امروزی تصور میکند مردم در آن دوران سیاه، غرق در رفاه و آسایش و برخوردار از همه نوع امکانات بودند ،بسیار روشن است که اگر نیروهای دلسوز و انقلابی، روایت درست و بهنگامی از اصل انقلاب و چرایی پدیدایی آن، از گذشته انقلاب و دستاوردهای آن، همچنین از حال انقلاب و قلههای پیشرو برای نسل جوان نداشته باشند، بخشی از این نسل تحت تأثیر روایتهای دشمنان، نسبت به اصل انقلاب بدبین، نسبت به مسئولان بیاعتماد و نسبت به آینده ناامید شده، طبق طراحی دشمنان، نه تنها انقلابی عمل نخواهد کرد؛ بلکه ممکن است در مسیر مخالفت با انقلاب به حرکت درآید. در چنین شرایطی چه باید کرد؟ نیروهای دلسوز و انقلابی چگونه باید این توطئه خطرناک و فتنهآفرین دشمن را خنثی کنند؟
پرسشهای بنیادین درباره انقلاب اسلامی
وی اظهارداشت:شش پرسش بنیادین را میتوان اصلیترین حقایقی دانست که باید در عرصه جهاد تبیین مورد توجه قرار بگیرد که عبارتند از:
۱) علل و عوامل شکلگیری انقلاب اسلامی ایران چه بود؟
۲) اهداف و شعارهای اصلی انقلاب اسلام
ی چه بود؟
۳) واکنشها و برنامههای دشمنان انقلاب اسلامی چه بوده است؟
۴) انقلاب اسلامی تاکنون چه دستاوردهایی داشته است؟
۵) علل عدم تحقق کامل اهداف انقلاب اسلامی چه بوده است؟
۶) فرجام این انقلاب چه خواهد بود
علل و عوامل شکلگیری انقلاب
1. وابستگی تمامعیار به غرب، خصوصا آمریکا و بیاختیاری پادشاهان پهلوی در تصمیمگیری.
۲. فساد و دینستیزی حاکمان طاغوت.
3. تلاش برای انحراف و ضایع کردن جوانان.
4. بیاعتنایی به رأی مردم، اختناق و مقابله جدی با آزاداندیشی.
5. ظلم و بیعدالتی گسترده در کشور با حمایت مستقیم حکومت.
6. عقبماندگی کشور در علم، صنعت و اولیات رفاهی.
رازهای عظمت شخصیت حضرت زینب(س)
شاید بتوان علل و عوامل عظمت وجود مبارک حضزت زینب کبری را در این موارد برشمرد:
1. بصیرت در معیت با امام زمان خویش
کار زینب کبری(س) عبارت است از فهم درست، هوشیاری در درک موقعیتها و انتخاب بهترین کارها؛ ولو با فداکاری و ایستادن پای همهچیز برای انجام تکلیف بزرگی که خدا بر دوش انسانها گذاشته است، همراه باشد.
2. احساس مسئولیت و رسالت در قبال شهیدان
گاهی رنج و زحمتِ زنده نگهداشتن خون شهید، از خود شهادت کمتر نیست. رنج سیساله امام سجاد (ع) و رنج چندین ساله زینب کبری (س) از این قبیل است. رنج بردند تا توانستند این خون را نگه بدارند. بعد از آن هم همه ائمه(ع) تا دوران غیبت، این رنج را متحمل شدند. امروز، ما چنین وظیفهای داریم. امروز بحمدالله حکومت حق – یعنی حکومت شهیدان – قائم است. پس، ما وظایفی داریم.
3. صبر در کار برای خدا
آن تحمل مصائب و مشکلات موجب شد که امروز ارزشهای دینی در دنیا، ارزشهای رایج است. همه این ارزشهای انسانی که در مکاتب گوناگون، منطبق با وجدان بشری است، ارزشهایی است که از دین برخاسته است؛ اینها را دین تعلیم داده است.
4. نگاه نافذ و تحلیل دقیق از وضعیت جامعه
انقلاب نبوی و انقلاب علوی را آسیبشناسی میکند؛ میگوید شماها نتوانستید در فتنه، حق را تشخیص بدهد؛ نتوانستید به وظیفهتان عمل کنید؛ نتیجه این شد که جگرگوشه پیغمبر(ص) سرش بر روی نیزه رفت. عظمت زینب را اینجا میشود فهمید.
این مسئول خطاب به مدیرکل راه و شهرسازی استان جناب آقای مدیر کل چرا چوب حراج به بیت المال میزنید چرا بر پیمانکاری اعتماد کردید که آزموده از آزمون خطاست یکبار قسمتی از جاده را بهش دادند که وقتی بارندگی شروع میشود مثل استخر شنا میشود و در هر بارندگی چاله و چوله های زیادی در این جاده به وجود می آید و بعد از هر بارندگی باید شروع کنند به پرکردن این چاله چوله ها
حالا اگه قسمت دیگری از جاده را باز به او دادید و چرا نظارت نکردید و میلیاردها تومان هزینه این جاده شد ولی هنوز سه ماه نگذشته و ترافیک زیادی هم روی این جاده نبود دوباره پر شد از چاله و چوله ها .چرا باید این همه هزینه بیت المال هدر رود؟ از دادستان محترم می خواهیم که این قضیه ورود پیدا کنندو کسانی که در این قضیه سهل انگاری کردند را مورد مواخده قرار دهند تا درس عبرتی باشد برای مدیران و پیمانکارانی که این همه هزینه بیت المال را هدر ندهند.