حجت الاسلام والمسلمین سیدنوراله افشار امام جمعه شهر چرام، در نشست هماندیشی مبلغین ویژه ماه مبارک رمضان، گفت: هدف از برگزاری این نشست، شناسایی راهکارهای لازم برای اجرای برنامههای ماه مبارک رمضان با توجه به شرایط کنونی کشور، استفاده از ظرفیتهای مختلف فرهنگی، رسانهای و اجتماعی موجود مردمی برای اجرای طرح رزمایش مساوات و همدلی در ماه مبارک رمضان و تهیه بستههای پیشنهادی ویژه ماه مبارک رمضان با رعایت دستورالعملهای بهداشتی ستاد مبارزه با کرونا است.
به گزارش پایگاه خبری امیددنا،حجت الاسلام والمسلمین سیدنوراله افشار امام جمعه شهر چرام، در نشست هماندیشی مبلغین ویژه ماه مبارک رمضان، گفت: هدف از برگزاری این نشست، شناسایی راهکارهای لازم برای اجرای برنامههای ماه مبارک رمضان با توجه به شرایط کنونی کشور، استفاده از ظرفیتهای مختلف فرهنگی، رسانهای و اجتماعی موجود مردمی برای اجرای طرح رزمایش مساوات و همدلی در ماه مبارک رمضان و تهیه بستههای پیشنهادی ویژه ماه مبارک رمضان با رعایت دستورالعملهای بهداشتی ستاد مبارزه با کرونا است.
در ادامه حجتالاسلام افشار،ضمن تقدیر از برگزاری این جلسه، گفت: یکی از دغدغههای امروز جامعه و کشور ایجاد فضای همدلی در بین مردم است تا در سایه این همدلی بتوان مشکلات را بهتر و سریعتر حل کنیم.
وی افزود: باید نسبت به القای پیامهایی که به روح عبادات و اعمال نیک در جامعه کمک میکند توجه کرد که یکی از راههایی که میتواند در این امر موثر باشد، استفاده مطلوب از فضای مجازی است.
امام جمعه چرام؛ به نقش سازمان تبلیغات اسلامی در استفاده از ظرفیت روحانیون اشاره کرد و افزود: سازمان تبلیغات اسلامی به عنوان یک نهاد معتبری که ارتباطات موثر و مستمری با روحانیون دارد میتواند با انتقال تجربههای موفق، به روحانیون و همچنین جمعآوری و ساماندهی محتوی ویژه ماه مبارک رمضان و انتشار آن، نقش موثری را در شرایط امروز، ایفا کند.
افشار نیز به بیان پیشنهادات در موضوع نشست، گفت: تقویت فعالیتهای فرهنگی و قرآنی در فضای مجازی، ایجاد کانال محلات با محوریت امام جماعت مسجد و راه اندازی کانال محلات، حضور روحانی در مسجد فقط برای پاسخ به شبهات و موارد خاص، استفاده از روحانیون جهادی برای فعالیت ماه رمضان از جمله مواردی است که میتواند به اجرای برنامههای ماه رمضان امسال کمک کند.
در این نشست حجت الاسلام والمسلمین حسینی طلب مسئول اداره تبلیغات اسلامی شهرستان چرام دراین نشست گفت: حضور طلاب و روحانیون را نباید به مسجد محدود کرد. خانهها، مراکزی مثل ایستگاههای تاکسی و نانواییها میتوانند محلی برای تبلیغ باشند و با استفاده از ظرفیتهای مردمی و با شناسایی افراد بیبضاعت و کم توان میتوان رزمایش مساوات را در همه محلات اجرا کرد.
- نویسنده : محسن زارعی