سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: تعداد نمونههایی که از بیماران گرفته شد ۶ هزار و ۷۰۰ نمونه بوده که جواب همه آنها را دریافت کردیم که تعداد نمونههای مثبت کرونایی ۵۰۸ نفر بود.خوشبختانه هیچ بیمار در آی.سی.یو نداریم، ۱۴۳ بیمار کرونایی در خانه قرنطینه هستند، ۳۳۶ بیمار بهبود یافتند و ۹ نفر هم جان خود را از دست دادند.
خبرنگار:محسن زارعی
به گزارش امیددنا؛سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: تعداد نمونههایی که از بیماران گرفته شد ۶ هزار و ۷۰۰ نمونه بوده که جواب همه آنها را دریافت کردیم که تعداد نمونههای مثبت کرونایی ۵۰۸ نفر بود.خوشبختانه هیچ بیمار در آی.سی.یو نداریم، ۱۴۳ بیمار
پرویز یزدانپناه، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به کل مراجعات به بیمارستانها و مراکز بهداشتی و درمانی کهگیلویه و بویراحمد گفت: کل مراجعات به بیمارستانها و مراکز درمانی استان طی مدت اخیر ۲۱ هزار و ۲۲۶ مورد بوده که یک هزار و ۲۶۴ مورد بستری و از این تعداد یک هزار و ۲۵۰ مورد ترخیص شدند.
وی با اعلام این خبر که ۵۹ نفر در بیمارستانها و مراکز درمانی بستری هستند، افزود: از مجموع ۵۹ بیمار، ۱۴ بیمار کرونایی هستند که در بیمارستانها تحت درمان هستند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: تعداد نمونههایی که از بیماران گرفته شد ۶ هزار و ۷۰۰ نمونه بوده که جواب همه آنها را دریافت کردیم که تعداد نمونههای مثبت کرونایی ۵۰۸ نفر بود.خوشبختانه هیچ بیمار در آی.سی.یو نداریم، ۱۴۳ بیمار کرونایی در خانه قرنطینه هستند، ۳۳۶ بیمار بهبود یافتند و ۹ نفر هم جان خود را از دست دادند.
یزدانپناه به تشریح آمار بیماران کرونایی به تفکیک شهرستانها پرداخت و عنوان کرد: ۱۹۴ بیمار در بویراحمد، ۱۲۲ بیمار در کهگیلویه، ۶۵ بیمار در گچساران، ۴۲ بیمار در باشت، ۳۷ مورد چرام، ۲۲ بیمار در دنا، ۲۱ کرونایی در لنده و ۵ بیمار در بهمئی مجموع بیماران کووید ۱۹ در استان را به ۵۰۸ نفر رساند.
وی با بیان اینکه مردم از حضور در مکانهای پر تجمع مانند فروشگاهها خودداری کنند، افزود: در صورتی که ناچار به حضور در این مکانها هستند از تماس با اشیاء و سطوح خوداری و از تماس دستها با چشم، بینی و دهان جلوگیری شود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد به مردم توصیه کرد: حتیالامکان از خوردن غذای بیرون از منزل خودداری کنند و در صورت اجبار مصرف غذای بیرون آن را کاملا گرم کنند، از تهیه غذاهایی که سرد سرو میشوند خودداری کنند و مصرف آش، سوپ و انواع خورشتها و برنج را در برنامه غذایی خود داشته باشند.
- نویسنده : محسن زارعی